Simona Halep s-a accidentat și s-ar putea retrage de la Australian Open 2018

204
Simona Halep s-a accidentat și s-ar putea retrage de la Australian Open 2018 - halep61349400-1516091895.jpg

Articole recomandate

Simona Halep are ghinion la primul Grand Slam unde este desemnată cap de serie nr. 1. Românca s-a accidentat în primul meci s-ar putea retrage! Simona Halep s-a calificat, marți, în turul doi la Australian Open, după 7-6, 6-1 cu Destanee Aiava.

Simona Halep s-a accidentat în debutul setului al doilea cu Destanee Aiava. În al doilea punct din game-ul doi, românca a călcat greșit și a căzut. Simona Halep a acuzat probleme la glezna stângă și a cerut intervenția medicului.

Cu piciorul bandajat, Simona Halep a jucat foarte prudent și a avut mari probleme cu deplasarea în teren de teamă să nu se agraveze accidentarea. Chiar și în aceste condiții, românca a jucat cât de bine a putut, reușind puncte spectaculoase. Totuși, Simona Halep s-a impus și se califică în turul al doilea, unde va juca cu canadianca Eugenie Bouchard.

Accidentarea s-ar putea să o dea peste cap pe româncă și să fie nevoită să abandoneze turneul. După meci, Simona Halep va fi supusă la mai multe investigații medicale pentru a ști ce diagnostic are și dacă se va putea recupera până joi, când ar urma să joace în turul doi cu Eugenie Bouchard.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9638 secunde