Simona Halep riscă să iasă din Top 10 mondial după Wimbledon

250
Simona Halep riscă să iasă din Top 10 mondial după Wimbledon - simona-1624902856.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep ocupă, în continuare, locul trei în clasamentul WTA, dar este foarte posibil să piardă poziţii bune şi iasă chiar din Top 10 mondial la finele Wimbledonului, cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Constănţeanca nu a mai jucat din 12 mai, când s-a accidentat în turul al doilea al turneului de la Roma, a ratat Roland Garros-ul şi nu va fi prezentă nici pe iarba londoneză, neputând astfel să-şi apere titlul şi punctele cucerite la ediţia precedentă. Între Simona Halep (6.330 p) şi ocupanta locului 10 mondial, Petra Kvitova (Cehia), sunt acum circa 2.100 de puncte.


Lidera mondială este Ashleigh Barty (Australia; 7.875 p), secondată de Naomi Osaka (Japonia; 7.346 p).

În Top 100 WTA, se mai află alte patru românce: Sorana Cîrstea - locul 45 (staţionare), Patricia Ţig - locul 63 (în coborâre o poziţie), Irina Begu - locul 79 (staţionare) şi Ana Bogdan - locul 92 (staţionare).

La dublu, Raluca Olaru, finalistă a turneului de la Bad Homburg, a coborât o poziţie şi e pe locul 41. Monica Niculescu se află în continuare pe locul 52, iar Irina Begu a urcat o treaptă, până pe locul 63.

În clasamentul ATP, Marius Copil se află pe 224, fiind cel mai bine clasat român la simplu, în timp ce constănţeanul Horia Tecău, aflat pe poziţia a 21-a, este cel mai bun reprezentant al ţării noastre în ierarhia de dublu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7613 secunde