Simona Halep, reacție după vestea că va ajunge pe locul 8 WTA

352
Simona Halep, reacție după vestea că va ajunge pe locul 8 WTA - simonahalepancheiatsocotelile-1559998060.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, campioana en-titre de la Roland Garros, a fost eliminată în sferturi de la Grand Slem-ul parizian de Amanda Anisimova (17 ani), cu scorul de 6-2, 6-4.

Simona Halep va cădea de pe locu l3 WTA până pe poziția a 8-a. Chiar și așa, jucătoarea noastră nu pare demoralizată.

"A fost cu totul și cu totul altceva (n.r. - față de ediția trecută a turneului de la Roland Garros), o altă atmosferă și alte gânduri atunci când am început turneul. Nu a fost de vină nimic, nici vremea, nimic. A fost la fel pentru toată lumea. Am avut o zi mai slabă și nu am reușit să câștig.

Nu a fost o dezamăgire această ediție, un sfert de finală la un Grand Slam este un rezultat foarte bun. Sunt foarte bine mental și chiar mă simt fericită. Acum, ce spun alții nu contează. A fost o plăcere să fiu la Roland Garros din poziția de câștigătoare a ediției precedente și poate în viitor se va mai întâmpla. Oricum, nu a fost o presiune asta. Nu s-a schimbat nimic, toată lumea mă apreciază la fel. Le mulțumesc pentru toată susținerea și eu sunt foarte bucuroasă de tot ceea ce se întâmplă. Și sunt foarte pozitivă că sunt sănătoasă și pot să joc tenis în continuare", a spus Simona Halep la revenirea în țară.

Sursa: realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4509 secunde