€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la Dubai

Ştire online publicată Miercuri, 20 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari, după ce a dispus cu 6-3, 7-5 de ucraineanca Lesia Tsurenko.


"Mă simt bine, am rămas concentrată pe ce am de făcut. Am deschis terenul mai bine, am stat mai aproape de linie, am fost mai agresivă, am jucat mai inteligent în unele momente. Nu sunt îngrijorată dacă voi juca în nocturnă. Sunt lucruri normale pe care le fac.

Am fost la petrecerea jucătoarelor pentru că sunt obligatorii. Am stat o oră, apoi m-am retras. Te mai relaxează, mai ieși din tensiunea turneului. Am o echipă, un staff, puternic, atmosfera este cea mai importantă. Încerc să mă coordonez singură. Așa este planul, nu vreau să-mi iau antrenor în următoarea perioadă, dar nu se știe niciodată", a spus Simona Halep la microfonul Digisport.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7623 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8246 secunde