Simona Halep, planuri mari pentru viitor

172
Simona Halep, planuri mari pentru viitor - simona2-1594752259.jpg

Articole de la același autor

Fostul lider mondial WTA Simona Halep, aflată în prezent pe poziția a doua în clasament, își pregătește revenirea în circuit după pandemia de coronavirus la turneul de la Palermo.

Până atunci, tenismena de la malul mării a punctat planurile sale de viitor și chiar momentul când va decide să pună racheta în cui.

"După perioada aceasta, mi-am dat seama că locul meu e pe teren, vreau să joc în continuare tenis, asta mă face să trăiesc cu adevărat. Vreau să mă bucur de faptul că pot juca încă la un nivel înalt, așa că în următorii 4-5 ani vreau să joc tenis", a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat portalului treizecitreizeci.

"După tenis, îmi doresc să îmi întemeiez o familie, iar o familie înseamnă că vreau să am un copilaș. Aș vrea să mă dedic în totalitate copilului, astfel încât să-i ofer o educație pe care eu am primit-o de la părinții mei, să-i fiu un sprijin. După asta, mi-aș dori să mă întorc la tenis, dar îmi e greu să spun ce mi-aș dori să fac.

Îmi doresc să mă dezvolt și spre alte părți, nu doar în sport. Dar, poate, o să mă implic cu fundația mea, o să ajut alți copii sau o să îi îndrum spre tenis. Ceva concret nu am. Acum, vreau doar să joc tenis și apoi o să văd ce se întâmplă, de la an la an", a adăugat Simona Halep. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4893 secunde