Simona Halep, out de la Turneul Campioanelor. "Nu sunt tristă!"

211
1
Simona Halep, out de la Turneul Campioanelor.

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, după a fost învinsă, ieri, de Dominika Cibulkova (Slovacia), scor 3-6, 6-7 (5), în ultima etapă a Grupei Roșii. Simona Halep pierduse, marți, și confruntarea cu lidera mondială, Angelique Kerber, iar victoria din prima partidă, contra americancei Madison Keys, a fost insuficientă pentru a se califica în semifinale, acolo unde s-au calificat Dominika Cibulkova și Angelique Kerber. 


"Acest turneu a fost un bonus pentru mine. La mijlocul sezonului nu credeam că mă pot califica, deoarece eram foarte departe în clasament, după patru luni foarte dificile, dar după ce m-am calificat, am zis că este un bonus și trebuie doar să dau tot ce pot. A fost o experiență frumoasă, al treilea an la rând, e un lucru bun și nu sunt așa de tristă că am pierdut", a concluzionat Simona Halep, după partida cu Cibulkova. 


Constănțeanca a precizat că pregătirea noului sezon o va face în Australia, însă o va începe în România: "Nu știu sigur când voi pleca în Australia, planul este să plec în decembrie, dar, înainte de asta, Darren Cahill va veni în România. Am vrut să schimb ceva în pregătire, să mă obișnuiesc cu diferența de fus orar, cu vremea, înainte de Shenzen și Australian Open". 


În urma participării la Turneul Campioanelor, Halep a primit 153.000 de dolari și 500 de puncte WTA. 




Perechea formată din constănțeanul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, ieri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Basel (Elveția), dotat cu premii în valoare de 1.701.320 de euro, după vicoria, scor 6-7 (9), 6-4, 10-4, împotriva cuplului Treat Huey (Filipine)/Max Mirnîi (Belarus). 
Cuplul româno-olandez ocupă locul 9 în ierarhia ATP London Race ce duce la Turneul Campionilor, iar învinșii lor, Huey și Mirîi se află pe locul 8, ultimul care asigură prezența la turneul destinat celor mai buni jucători de tenis din acest sezon. Cele două perechi vor face rocada în cazul în care Tecau și Rojer reușesc să câștige turneul elvețian.(M.C.)


Comentează știrea

He,he,he
29 octombrie 2016
cred si eu

ca nu e trista, a mai bagat ceva verzisori la tescherea, o s-o pupe papu de bucurie, ca doar nu s-a dus acolo sa faca vreo mare minune si, Doamne-fereste, sa castige vreun turneu MARE sau sa arate ca e o sportiva ADEVARATA, la ea importanti sunt banii, mai faci un bloc acolo, mai rotunjesti contul, lasa fraierii sa te laude si sa-ti dea impresia ca ai conta pentru sportul de performanta dar suna ceasul si te trezesti din visele astea, cu portofelul plin si performante ZERO!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3057 secunde