Simona Halep, optimistă înaintea semifinalei de la Stuttgart

327
Simona Halep, optimistă înaintea semifinalei de la Stuttgart - yzqzngfjzjk4zgy4yzjkymu4mzuzn2e5-1619253481.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a declarat, înaintea meciului cu Aryna Sabalenka, din semifinalele turneului de la Stuttgart, că trebuie să fie agresivă pentru a se impune în faţa puternicei ei adversare. "Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept. Loveste foarte puternic, este foarte puternică. Aşa că trebuie doar să mă concentrez asupra jocului meu şi să încerc să o împing înapoi şi să fiu agresivă dacă pot", a spus Halep, potrivit WTA.

La rândul ei, Sabalenka a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Simona Halep. "Este o jucătoare grozavă. Mâine (n.r. sâmbătă) voi face tot ce pot. Mă voi pregăti cât de bine pot. Trebuie să muncesc pentru fiecare punct, să fiu acolo de la început până la sfârşit, să fac tot posibilul”, a spus Sabalenka, după ce a învins-o pe estona Anett Kontaveit, în urma unui meci de trei seturi, care s-a terminat aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Meciul dintre Halep și Sabalenka va fi al treilea al zilei de astăzi de pe arena centrală și nu va începe mai devreme de ora 19:30. Simona a câștigat ultima partidă de simplu disputată în circuitul WTA contra Arynei, la Dubai (2020), după ce a revenit de la 0-1 la seturi. De asemenea, Halep și Angelique Kerber au produs surpriza la Miami, eliminându-le pe Sabalenka și Elise Mertens (principalele favorite), în primul tur al probei de dublu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.755 secunde