€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Simona Halep: „Obiectivul principal - medalia la JO de la Tokyo 2020”

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 este cel mai important obiectiv al său. 


„Este obiectivul principal - medalia la Jocurile Olimpice de anul viitor. Sper să fiu sănătoasă, să fiu în formă și aptă de joc. Mi-aș dori tare mult o medalie și cred că, dacă o să reușesc acest lucru, o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă”, a menționat jucătoarea din Constanța. 


Ajunsă pe locul 8 în clasamentul WTA, Simona Halep spune că nu s-a schimbat nimic în relația sa cu fostul său antrenor Darren Cahill. 


„Are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună și atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna și mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre”, a explicat Simona Halep. 


În patru ani de colaborare cu tehnicianul australian, încheiată la finalul sezonului trecut, constănțeanca a reușită să termine anii 2017 și 2018 pe prima poziție în clasamentul mondial și să câștige primul său titlu de Grand Slam, în 2018, la Roland Garros. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6351 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8116 secunde