Simona Halep nu va mai câștiga atât de mult ca în anii trecuți la Madrid

148
Simona Halep nu va mai câștiga atât de mult ca în anii trecuți la Madrid - halep-1592486996.jpg

Articole de la același autor



Ion Țiriac are o relație specială cu Simona Halep, însă atunci când vine vorba de bani, fostul tenismen dovedește că nu degeaba a ajuns om de afaceri. Țiriac analizează totul în detaliu și nu ezită să ia decizii dure.


Turneul de la Madrid, patronat de IonTurneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac, este unul de categorie WTA Premier Mandatory, respectiv ATP Masters 1000. La turneul din capitala Spaniei se oferă premii totale substanțiale, de peste 7 milioane de euro la feminin, premii similare fiind oferite și la masculin. Anul acesta, turneul nu a mai putut fi organizat în perioada 2-9 mai, fiind anulat din cauza pandemiei de coronavirus, care a blocat sportul pe întreaga planetă. Totuși, ar putea reveni în toamnă, între cele două turnee de Grand Slam, US Open și Roland Garros.


Dacă acest aspect nu este clarificat, în schimb în privința câștigurilor oferite decizia este radicală. Organizatorii au anunțat scăderea valorii totale a premiilor oferite, cel puțin o perioadă, până la redresarea situației.


La turneul din capitala Spaniei se oferă premii totale substanțiale, de peste 7 milioane de euro la feminin, premii similare fiind oferite și la masculin. Anul acesta, turneul nu a mai putut fi organizat în perioada 2-9 mai, fiind anulat din cauza pandemiei de coronavirus, care a blocat sportul pe întreaga planetă. Totuși, ar putea reveni în toamnă, între cele două turnee de Grand Slam, US Open și Roland Garros.


Dacă acest aspect nu este clarificat, în schimb în privința câștigurilor oferite decizia este radicală. Organizatorii au anunțat scăderea valorii totale a premiilor oferite, cel puțin o perioadă, până la redresarea situației.
Simona Halep este una dintre abonatele la trofeu la turneul patronat de Ion Țiriac. Constănțeanca s-a impus de două ori, în 2016 și 2017, iar anul trecut a fost finalistă.


Premiile câștigate aici de-a lungul anilor au fost fabuloase. Numai anul trecut, pentru calificarea în finala competiției, Simona Halep a primit aproape 600.000 de euro și 650 de puncte WTA. Aceasta în condițiile în care premiile totale acordate la acest turneu depășesc 7 milioane de euro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7674 secunde