Simona Halep, noul număr 2 mondial: "Voi lupta să devin numărul 1 din nou"

173
Simona Halep, noul număr 2 mondial:

Articole recomandate

Simona Halep a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Qatar Open, rezultat în urma căruia a urcat de pe locul 3 pe locul 2 WTA. că nu renunță la ideea de a redeveni numărul 1 mondial, scrie digi24.ro



"A fost un meci bun, în opinia mea. Vin din sală, așa că nu este ușor să-mi adaptez jocul pentru afară. Dar am simțit bine mingea, am jucat bine azi, a fost un pic dificil în setul secund pentru că am fost condusă cu 3-1, dar am rămas concentrată și mi s-a părut că am fost suficient de puternică să revin. Nu contează acum clasamentul, joc doar ca să câștig fiecare meci, intru pe teren, joc și încerc să văd cât de bună pot fi. Dacă sunt a doua acum, voi lupta să devin numărul 1 din nou, dar acum vreau să mă bucur de tenis și să fiu bucuroasă pe teren", a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren.

Halep a fost chestionată și despre victoria României în Cehia, în FedCup.

"A fost un sentiment extraordinar să câștigăm întâlnirea cu cea mai bună echipă din lume, Cehia, nu este ușor să joci împotriva acelor fete, sunt campioane, iar câștigarea acelei întâlniri a însemnat mult pentru noi, toate. Avem o echipă mare, suntem apropiate una de alta, ne împingem una pe alta și e o plăcere să-l avem pe căpitanul nostru pe teren. A fost un sentiment frumos să câștig pentru țara mea și vreau să câștigăm și semifinala, așa că haideți fetelor", a spus ea.

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe ucraineanca Lesia Țurenko, locul 24 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale Qatar Open, turneu de categorie Premier, cu premii totale de 900.000 de dolari. În urma acestui rezultat, românca va urca, începând de luni, pe locul 2 WTA.

sursa: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4529 secunde