Simona Halep merge în sferturile turneului de la Melbourne

239
Simona Halep merge în sferturile turneului de la Melbourne - fondhalepsiegemund-1612365501.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Melbourne după ce a făcut un joc incredibil de bun în faţa germancei Laura Siegemund. Constănţeanca a început excelent jocul și și-a adjudecat fără mari emoții primele patru game-uri ale meciului.

La 4-0, Siegemund a dat primele semne de revenire, însă nu suficiente pentru a avea șanse reale la adjudecarea primului set, pe care l-a câștigat Halep, la 2, fără game cedat pe propriul serviciu, care a funcționat excelent.

Actul secund a început total opus față de primul, cu Laura Siegemund la conducerea meciului. Sportiva din Germania a câștigat primele două game-uri, datorită unui joc solid, dar din al treilea game Simona a revenit în meci, oferind o replică puternică. Cele două sportive au mers cap la cap până la 4-4, când, deși Siegemund venea după jocuri excelente făcute pe propriul serviciu, Simona a făcut break-ul, care avea să fie și momentul decisiv al meciului, Halep reușind să confirme jocul câștigat pe serviciul advers și să obțină victoria, la capătul unei partide de o oră și 34 de minute.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova (33 WTA), cea care a eliminat-o în optimile de finală pe Iga Swiatek (17 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, scor 6-4, 6-2.

După victoria cu Siegemund, Halep şi-a asigurat un cec de 8.770 dolari şi 100 de puncte WTA.

Halep şi Alexandrova s-au întâlnit de două ori, fiecare având câte o victorie: Simona a câştigat în august 2019, în turul al doilea la Cincinnati, cu 3-6, 7-5, 6-4, iar Ekaterina s-a impus în octombrie, acelaşi an, la Beijing, în turul al doilea, cu 6-2, 6-3.

Simona Halep şi Darren Cahill, o relaţie specială

La finalul partidei, sportiva noastră a fost întrebată care este secretul colaborării cu Darren Cahill, iar cei doi au oferit un nou moment memorabil. Simona a părut surprinsă de întrebare, s-a uitat în tribune şi a întrebat: „Darren, care e secretul?”. Amuzat, antrenorul australian a răspuns printr-un gest sugestiv: „Berea”.

„Sunt obişnuită cu expresii de genul hai să bem o bere, mâine e o nouă zi, asta m-a ajutat mult”, a mai spus Simona Halep, întrebată fiind ce lucruri a învăţat de la australieni.

Înainte de partida cu Laura Siegemund, Halep a fost surprinsă într-o ipostază amuzantă alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Acesta se află alături de ea în Australia, iar Simona are grijă de el în orice moment.

Pe contul de Twitter al turneului Australian Open au fost publicate mai multe fotografii cu Simona Halep, înainte de meciul din optimile de la Gippsland Trophy. Halep a fost pozată în timp ce se dădea cu spray pentru protecție solară, iar jucătoarea noastră a decis să-i dea și iubitului ei pe faţă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5536 secunde