Simona Halep: „Lucrurile cele mai dificile sunt în viaţă în general, nu în sport”

155
Simona Halep: „Lucrurile cele mai dificile sunt în viaţă în general, nu în sport” - simona-1600788163.jpg

Articole de la același autor

Cele 14 victorii consecutive obţinute în ultimele trei turnee în care a devenit, anul acesta, campioană (Dubai, Praga şi Roma) şi statutul de principală favorită la Roland Garros îi permit Simonei Halep să abordeze foarte optimistă Internaţionalele Franţei.

„Cu presiunea sunt obişnuită, iar dacă lumea crede că sunt favorită, foarte bine, eu nu mă gândesc la asta, deoarece fiecare meci este o bătălie şi toată lumea o doreşte cu disperare. Mă voi concentra pe jocul meu, cum am făcut-o la Roma, la Praga. Nu mă stresez în legătură cu rezultatele. Trebuie să fim recunoscătoare că avem şansa de a juca din nou în aceste condiţii dificile. Trebuie să fiu calmă, să mă bucur de tenis şi să dau tot ce pot când ies pe teren. Acesta este obiectivul meu principal”, a declarat Simona Halep, citată de site-ul oficial al WTA.

Constănţeanca este de părere că pandemia de coronavirus a adus-o într-o stare la care visa, eliberând-o de presiune.

„Cred că sunt mai matură acum. Pandemia m-a adus într-un loc la care visam. Sunt mai relaxată, deoarece am văzut că lucrurile cele mai dificile sunt în viaţă în general, nu în sport. Sunt recunoscătoare că pot să fac aceste lucruri măreţe şi să dau totul deoarece sunt aici pentru că îmi doresc să fiu. Nu mă forţează nimeni, vin pentru că iubesc tenisul şi îmi plac aceste emoţii. În pandemie mi-au lipsit aceste emoţii, iar acum nu mă mai lupt cu ele. Le doresc din nou şi acum le gestionez mult mai bine ca înainte”, a adăugat Simona Halep.

XXX

Şapte jucătoare de tenis din România - Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Elena Ruse, Laura Paar şi Gabriela Talabă - evoluează în sesiunea de calificări pentru tabloul principal de simplu feminin al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Ţara noastră are cinci reprezentante acceptate direct pe tabloul principal: Simona Halep (cap de serie nr. 1), Patricia Ţig, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde