Simona Halep l-a felicitat pe David Popovici pentru performanţele sale

249
Simona Halep l-a felicitat pe David Popovici pentru performanţele sale - halepfelicitari-1628274314.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep, 29 de ani, s-a arătat impresionată de evoluția înotătorului David Popovici, 16 ani, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Jucătoarea de tenis i-a transmis un mesaj de încurajare, înainte de plecarea în Canada, unde va participa la turneul de la Montreal.

Simona Halep l-a încurajat pe David Popovici să muncească în continuare, pentru că de-abia acum începe greul.

„David este un băiat deosebit şi performanţele lui arată acest lucru. Îi doresc să fie motivat în continuare pentru că de-abia acum începe greul. Să muncească la fel, cu tot sufletul, pentru că dacă îşi doreşte cu adevărat o să reuşească să fie sus de tot”, a spus Simona Halep.

Tenismena constănţeană i-a felicitat pe toți medaliații olimpici români pentru rezultatele obținute la JO 2020 de la Tokyo.

„Îi felicit pe toţi pentru că, aşa cum am mai spus, ca să ajungi la Jocurile Olimpice este o performanţă mare. Să iei şi medalii este o performanţă şi mai mare. Îi felicit şi le doresc, poate, să ne întâlnim în 2024”, a menţionat Simona Halep.

Sportiva de 29 de ani a transmis că se gândeşte la participarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, dar nu mai vrea să-şi impună un obiectiv pentru că niciodată nu se întâmplă când îţi doreşti foarte mult.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde