Simona Halep joacă azi împotriva Garbinei Muguruza la turneul de la Stuttgart

182
Simona Halep joacă azi împotriva Garbinei Muguruza la turneul de la Stuttgart - simona-1429683253.jpg

Articole recomandate

Simona Halep participă la Stuttgart la primul turneu pe zgură de anul acesta. 



Simona Halep va juca miercuri, în jurul orei 21.00, împotriva sportivei spaniole Garbine Muguruza, locul 20 WTA, în turul secund.

Nu înainte de ora 19.30 este programată partida Julia Goerges - Belinda Bencic, care va fi urmată de întâlnirea dintre Muguruza și Halep. Acesta va fi primul meci de simplu pe zgură în 2015 pentru Simona Halep, care este calificată direct în turul doi.

Jucătoarea din Spania a făcut în primul tur un meci perfect împotriva Barborei Strițova. A învins-o în două seturi, 6 la 1, 6 la 4. În precedentele două întâlniri, Halep a fost învinsă de Muguruza: anul acesta, în confruntarea cu Spania din Fed Cup și anul trecut, în cadrul turneului de la Wuhan.

"Am nevoie de un meci, să-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp să gândești pe zgură", o suprafață lentă, a declarat Halep.

Simona Halep a fost eliminată luni încă din primul tur în proba de dublu de la Stuttgart. Jucătoarea noastră și Belinda Bencic din Elveția au cedat în trei seturi în fața cuplului Chan/Liang. După ce au cedat actul inaugural cu 1 la 6, Halep și Bencic s-au impus apoi cu 7 la 5. În supertiebreak, perechea româno-elvețiană a pierdut cu 10 la 8.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5042 secunde