Simona Halep, înaintea finalei de la Australian Open: "Nu simt presiunea meciuluiȚ

150
1
Simona Halep, înaintea finalei de la Australian Open:

Articole de la același autor

Constănțeanca Simona Halep (1 WTA) va juca finala turneului de Mare Șlem de la Australian Open, sâmbătă, 27 ianuarie, împotriva jucătoarei Caroline Wozniacki (Danemarca; 2 WTA). Meciul va fi transmis în direct, pe Eurosport, de la ora 10.30. 


Pe lângă faptul că ambele jucătoare sunt în postura de a-și trece în cont primul turneu de Mare Șlem, în joc este și soarta locului 1 WTA. Cine învinge începe săptămâna următoare pe primul loc. 


La conferința de presă premergătoare marelui duel, Simona Halep a declarat: "Mă simt bine. Sunt un pic obosită din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren, sunt relaxată, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Aștept cu nerăbdare să joc, să mă bucur de finală și să mă concentrez pe mine, pentru că lucrul cel mai important este să îmi fac jocul". 


Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sankt Petersburg, programat săptămâna viitoare, semn că oboseala și uzura meciurilor de la Australian Open și-au pus amprenta. Liderul mondial a fost înlocuit pe tabloul principal al turneului din Rusia de germana Mona Barthel, locul 53. 


Comentează știrea

dan
19 februarie 2018
Simona

Hai Simona la Fed Cup,toata lumea te asteapta la Cluj-Napoca.Aici esti iubita si te asteptam din nou la Cluj.Aici nimeni nu te huiduie, nimeni nu are nimic cu tine, te asteptam in aprilie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6497 secunde