Simona Halep, în staționare în topul WTA. Pregătiri pentru debutul la Wimbledon

171
Simona Halep, în staționare în topul WTA. Pregătiri pentru debutul la Wimbledon - tenis-1562013649.jpg

Articole de la același autor

Așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, Simona Halep se menține pe locul 7 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, ierarhie dată, ieri, publicității. Alături de constănțeancă, România mai are încă două jucătoare în top 100 WTA: Mihaela Buzărnescu - locul 53 (în coborâre șase poziții) și Sorana Cârstea - locul 77 (în coborâre o poziție). 
La dublu, cele mai bine clasate reprezentante ale țării noastre sunt Raluca Olaru - locul 35, Irina Begu - locul 41 și Monica Niculescu - locul 46. 


Iar în clasamentul WTA Race, contând pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep a urcat un loc și se află acum pe 7. 
Constănțeanca participă, săptămâna aceasta, la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, fiind desemnată cap de serie nr. 7 și având-o drept adversară pe Aleksandra Sasnovici (Belarus; nr. 37 WTA) în runda inaugurală. 


XXX 
La masculin, Marius Copil a coborât patru locuri în clasamentul celor mai buni jucători de tenis ai lumii, aflându-se, săptămâna aceasta, pe poziția a 88-a. 
De asemenea, în topul ATP de dublu, Copil ocupă locul 234, în timp ce constănțeanul Horia Tecău este cel mai bine clasat jucător român - locul 17. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5681 secunde