Simona Halep ia în calcul retragerea de la US Open. "Am dubii mari"

175
Simona Halep ia în calcul retragerea de la US Open.

Articole de la același autor

Simona Halep și-a întristat fanii cu o veste neplăcută. Tenismena constănțeană ia în calul retragerea de la cel de-al patrulea turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Presa din Statele Unite ale Americii scrie că Simona Halep se teme de pandemia de coronavirus și nu vrea să riște să se îmbolnăvească.

"Cu siguranță că am dubii mari să particip în astfel de condiții. Nu doar pentru că ne aflăm într-o pandemie, ci și din cauza riscului pe care l-ar presupune călătoria, carantina și schimbările care pot apărea în timpul unui turneu. Nu ar fi deloc o tranziție deloc ușoară pentru corpul nostru. Știu că organizatorii și sponsorii vor ca turneele să se joace și că mulți jucători traversează perioade dificile, dar este o decizie personală pe care trebuie să o luăm.

Este important să înțelegem faptul că fiecare are nevoi diferite și că suntem nevoiți să luăm decizia optimă pentru sănătatea și cariera noastră", a declarat Simona Halep.

Jucătoarea din Constanța nu este singurul nume mare care nu va fi prezent la Flushing Meadows. Sârbul Novak Djokovic și australianca Asleigh Barty nu vor lua parte în acest an la US Open. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5649 secunde