Simona Halep, gata pentru plecarea în Australia. „Darren, venim!”

193
Simona Halep, gata pentru plecarea în Australia. „Darren, venim!” - fondsimonahalep-1610383663.jpg

Articole recomandate

Simona Halep este gata să plece în Australia, la Melbourne, acolo unde va participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Sportiva din Constanța s-a pregătit mai mult în București, în perioada aceasta, spre deosebire de alți ani, dar acum abia aşteaptă să plece spre Adelaide, acolo unde va sta în carantină înainte să ajungă la Melbourne.

Mai mult, Simona i-a transmis și un mesaj principalului ei antrenor, Darren Cahill. La finalul unei ședinte de pregătire, Halep s-a lăsat fotografiată sugestiv, după care a postat imaginea pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj.

„Ultimul înainte de Melbourne. Darren, venim!” , a scris Simona Halep.

În 2020, Simona Halep a avut un sezon reușit, cu semifinală de Australian Open și trei turnee câștigate, la Dubai, Praga și Roma. Ultimul meci oficial disputat de româncă a avut loc pe 4 octombrie, 1-6, 2-6 în optimile Roland Garros cu Iga Swiatek, jucătoare ce a și câștigat Open-ul francez.

Simona Halep a vorbit într-un interviu acordat celor de la Aleph News despre emoţiile pe care le trăieşte în timpul meciurilor oficiale pe care le dispută.

Înaintea plecării la antipozi, numărul doi mondial a alternat ședințele de antrenamente cu dezvăluirile din viața sa personală și sportivă.

„Este greu pentru că ai niște responsabilități. Trebuie tot timpul să fii, cum să spun, deschisă cu anumite persoane pe care nici măcar nu le cunoști, adică nu le-ai văzut în viața ta, dar sper eu că nu am făcut nimic greșit în sensul că să reacționez ciudat când mi s-a cerut o poză sau un autograf. Dar depinde și de starea mea. Poate sunt supărată că am pierdut un meci sau sunt supărată că nu mi-a mers ceva la antrenamente și nu pot să gestionez tot timpul emoțiile atât de bine încât să nu deranjezi”, a declarat a doua tenismenă a lumii.

Rugată să compare fiorii iubirii cu emoțiile de pe terenul de tenis, Simona Halep a dezvăluit că nu există nicio asemănare între cele două sentimente. Mai mult, intensitatea la care trăiește meciurile poate fi un factor de destabilizare pentru numărul doi mondial.

„Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturaşi frumoşi, ţi-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoţii negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mânânc, nu pot să beau prea bine, aşa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoţii negative.

Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Şi mâinile, dar şi picioarele. Ţi se pare că nu mai poţi să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simţi grea, ţi se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoţii negative şi nu cred că voi scăpa vreodată.” , a concluzionat Halep.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.531 secunde