România - Germania, în Fed Cup

Simona Halep, eroina meciului secund

244
Simona Halep, eroina meciului secund - simonahalep-1460740105.jpg

Articole de la același autor

Echipa de Fed Cup a României întâlnește în zilele de 16 și 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj, naționala Germaniei, în play-off-ul Grupei Mondiale.

Vineri, a fost stabilit și ordinea confruntărilor pentru această partidă. Astfel, sâmbătă, de la ora 13, "balul" va fi deschis de Irina Begu (35 WTA) și Angelique Kerber (3 WTA), apoi constănțeanca Simona Halep (6 WTA) va da piept cu Andrea Petkovici (30 WTA). Duminică, se va decide câștigătoarea disputei în urma partidelor Simona Halep - Angelique Kerber și Irina Begu - Andrea Petkovic, iar în proba de dublu, perechea Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu va juca contra cuplului Annika Beck/Julia Goerges.

"Va fi un meci greu, o cunosc bine pe Andrea, am jucat de multe ori împotriva ei, am și câștigat și cred că va fi un meci bun. Mie mi-a plăcut mereu să joc primul meci, dar înainte să vin aici chiar mă gândeam că nu mi-ar displăcea să intru în a doua confruntare, să mă obișnuiesc mai mult cu atmosfera, iar asta s-a și întâmplat. Sper să fie un lucru bun pentru mine și să câștig", a declarat Simona Halep.

Confruntările dintre Simona Halep și cele două nemțoaice ne oferă un moral bun înaintea partidelor din week-end. Simona conduce cu scorul de 3-0 la general pe actualul număr 3 mondial, Angelique Kerber, și cu 5-1 pe Andrea Petkovici. În acest sezon, Halep nu a jucat niciun meci contra celor două nemțoaice.

Cele două naționale s-au mai întâlnit o singură dată în istoria Fed Cup, în anul 1974, în sferturile competiției. Echipa formată atunci din Virginia Ruzici, Mariana Simionescu și Judith Gohn a pierdut acel meci cu scorul de 0-3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3684 secunde