Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Poate pierde fotoliul de lider WTA

161
2
Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor. Poate pierde fotoliul de lider WTA - simonahalep-1509118535.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (1 WTA) a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, vineri, după ce a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 3-6, 4-6, în ultimul meci din Grupa Roșie a competiției. 


În urma acestei înfrângeri, constănțeanca a încheiat grupa pe ultima poziție, cu doar o victorie, în partida inaugurală, scor 6-4, 6-2, contra Carolinei Garcia. Franțuzoaica s-a calificat însă în penultimul act, după ce a trecut de Elina Svitolina (6-7, 6-3, 7-5), dar și de daneza Caroline Wozniacki (0-6, 6-3, 7-5). 


Semifinalele Turneului Campioanelor sunt următoarele: Karolina Pliskova (Cehia) - Caroline Garcia (Franța) și Venus Williams - Caroline Wozniacki (Danemarca). 


Singurul scenariu în care Simona Halep poate pierde fotoliul de lider WTA este acela în care Karolina Pliskova ar câștiga competiția.


Comentează știrea

okila
28 octombrie 2017
ha,ha,halepa

colectionara de puncte fara nici o cupa castigata cu un joc de miuta de strada cu rabufniri de geniu dar fara autocontrol si autoevaluare,pacat de talent ceva gen alibec

Dan
28 octombrie 2017
Pai merita sa fie in fotoliul ala ?

Cand iei bataie pe banda rulanta la MARILE turnee, nici nu trebuie sa rostesti cuvantul "lider" - poate doar conjunctura, joc pentru bani, indolenta, neputinta, non-valoare, etc., - MEDIOCRIATE poleita de altii doar de dragul reclamei - in rest, un mare fasssss!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3336 secunde