Simona Halep, eliminată de la Roland Garros. "Sunt tristă!"

252
Simona Halep, eliminată de la Roland Garros.

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, campioana en titre la Roland Garros, a declarat că este tristă după eliminarea de la Internaționalele Franței. Constănțeanca a fost învinsă, scor 2-6, 4-6, ieri, de americanca Amanda Anisimova (17 ani), în sferturile de finală. 


"Știam că Anisimova joacă foarte bine, iar azi a făcut un meci mare. Merită toate aprecierea. Eu sunt tristă, ca de fiecare dată când pierd, dar nu mai mult de atât. Ea a jucat cu adevărat bine azi, iar eu am făcut tot ce am putut. Sunt mulțumită, în ciuda rezultatului. Să ajung până în sferturi aici nu e rău. Plec cu gânduri pozitive", a afirmat Simona Halep, citată de agenția AFP, consultată de Agerpres. 


"Anisimova are șanse mari de a câștiga turneul, dacă va juca așa cum a făcut-o azi, dacă nu se gândește la rezultat. A fost destul de calmă. E dificil să o compari cu alte jucătoare. Joacă rapid, agresiv, se mișcă bine, pune presiune, joacă lung", a adăugat sportiva din Constanța. 


Legat de cele patru semifinaliste de la Paris, outsiderele Ashleigh Barty, Johanna Konta, Marketa Vondrousova și Amanda Anisimova, Simona Halep a spus: "Nimic nu mai surprinde în tenis. Dacă ar trebui să aleg, ar fi dificil. Știu că Barty are șanse mari, a jucat bine și până acum pe zgură. Totul e posibil". 


Simona Halep (27 ani), numărul 3 mondial, a fost dominată de Anisimova (51 WTA), care a avut un plus de agresivitate, de rapiditate și de inspirație, câștigând în 68 de minute. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9322 secunde