Simona Halep, eliminare rușinoasă de la Stuttgart

203
Simona Halep, eliminare rușinoasă  de la Stuttgart - eliminare-1461257406.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep (6 WTA) a pierdut ieri, în turul al doilea al turneului WTA Premier de la Stuttgart, dotat cu premii totale în valoare de 693.900 dolari. Constănțeanca a cedat scor 1-6 2-6, în fața favoritei publicului, nemțoaica Laura Siegemund (71 WTA).

Partida nu a avut istoric, primul set fiind câștigat într-o manieră extrem de categorică de Siegemund, scor 1-6, în 25 de minute, un set în care Halep a reușit să câștige doar 12 puncte.

Debutul de set secund a avut același scenariu, cu Siegemund la timonă și cu Simona încercând să dea replica dârzei jucătoare din Germania. Din păcate, starea fizică a jucătoarei din Constanța continuă să cauzeze probleme pe timpul jocului. Nu puține au fost momentele în care românca a părut că nu mai poate continua jocul.

Tot ieri, la Stuttgart, Monica Niculescu a fost învinsă în turul doi de cehoaica Petra Kvitova la capătul unei partide foarte disputate între cele două combatante, scor 6-2, 6-7(5), 2-6.

În urma acestor două rezultate, Simona Halep a fost întrecută în clasamentul WTA de sportiva din Cehia și ocupă locul șapte. Chiar și această poziție este în pericol, cu două victorii la turneul de la Stuttgart, italianca Roberta Vinci o va depăși și ea pe Halep.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Sport : Simona Halep, eroina meciului secund
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde