Simona Halep confirmă participarea la turneul WTA de la Palermo

133
Simona Halep confirmă participarea la turneul WTA de la Palermo - tenis-1594569075.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial și ultima câștigătoare a turneului de Grand Slam de la Wimbleon, a confirmat, sâmbătă, că va participa la turneul WTA de la Palermo (Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa după pauza forțată provocată de pandemia de coronavirus.

Într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare, Simona Halep și-a confirmat prezența la competiția din Sicilia, care se va juca pe zgură, între 3 și 9 august.

"Salutare tuturor! Sunt foarte fericită să anunț că mă voi întoarce la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână foarte bună acolo. Ne vedem în curând", a spus jucătoarea română în mesajul său.

Simona Halep nu a mai disputat niciun meci oficial după victoria obținută în fața jucătoarei kazahe Elena Rîbakina în finala turneului de la Dubai, în luna februarie, informează Agerpres.

Directorul turneului de la Palermo, Oliveiro Palma, s-a declarat încântat de anunțul sportivei din Constanța.

"Participarea Simonei Halep este o veste excepțională. A trecut un deceniu de când Palermo a găzduit ultima oară o fostă numărul 1 mondial. Orașul nostru este foarte dedicat tenisului mondial, iar prezența sa este de mare interes pentru toți", a declarat oficialul italian.

XXX

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a participat la un meci de dublu mixt, care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open de la Cluj-Napoca. Halep și constănțeanul Horia Tecău s-au impus cu această ocazie în două seturi, scor 6-3, 6-4, în fața cuplului format din Gabriela Ruse și Marius Copil.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4068 secunde