€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Simona Halep către Darren Cahill: Ești cel mai bun antrenor!

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de mulțumire pentru antrenorul Darren Cahill, pentru sprijinul pe care acesta i l-a oferit pentru a ajunge numărul 1 mondial.

"După cinci zile vreau să împărtășesc asta cu tine. A fost un vis de când am început să joc tenis, să fiu numărul 1 în lume. Acum este real și cuvintele sunt prea mici pentru a-ți spune cum mă simt, ce simt. Știu că o să fie mult mai dificil acum, să mă mențn acolo, dar de aceea am munci/jucat tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Și vreau să îți mulțumesc, Darren, pentru că faci asta cu mine în fiecare zi, din 2015, pentru a face față tuturor provocărilor. Ești cel mai bun antrenor. Este timpul de a merge la Singapore, o altă mare provocare, să sperăm la zile frumoase acolo", a scris Simona Halep pe Instagram.


Simona Halep este, începând de luni, pe locul I, atât în cel clasamentul WTA general, cât și în cel care contează pentru Turneul Campioanelor. Halep a devenit oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a ajuns, săptămâna trecută, în finala China Open.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7995 secunde