Simona Halep, căsătorie în secret cu Toni Iuruc

Sâmbătă, 24 Iulie 2021, 12:50
465
Simona Halep și Toni Iuruc au făcut marele pas! Cei doi îndrăgostiți sunt soți cu acte. S-au cununat departe de ochii publicului.
Frumoasa sportivă Simona Halep s-a cununat, vineri, 23 iulie, în secret cu Toni Iuruc. Ceremonia a fost discretă, dar splendidă! Jucătoarea de tenis a fost onorată de prezența mai multor invitați, care au felicitat-o și i-au fost alături în acest moment important din viața sa.


Simona Halep și Toni Iuruc au făcut marele pas. Totul despre ziua în care cei doi s-au cununat
Deși cei doi îndrăgostiți se află într-o relație frumoasă de mai mulți ani, însă vineri, 23 iulie, au făcut marele pas și și-au unit destinele în cadrul cununiei civile.


Toni Iuruc și-a început ziua la frizerie, pe Calea Floreasca, iar după ce și-a exprimat mulțumirea pentru rezultatul obținut, s-a deplasat la Fratellini, unde a avut o întâlnire, probabil pentru a stabili alte detalii cu privire la cununia cu Simona Halep.


Unele voci spun că este foarte posibil ca cei doi îndrăgostiți cu acte să fi dormit separat în noaptea dinaintea cununiei astfel încât, după ce a plecat de la Fratellini, Toni Iuruc s-a deplasat către locuința din zona Mircea Eliade.


După relativ o oră, iubitul Simonei Halep a plecat spre Mall Băneasa, de unde și-a cumpărat un costum Zara și o cămașă. Costumul nu a fost purtat însă, la petrecere, potrivit GANDUL.ro.


Înainte de marele eveniment, iubitul Simonei Halep și-a spălat și mașina, un Mercedes Clasa S. Ulterior, Toni Iuruc s-a deplasat, din nou, spre locuința din Eliade, însoțit de un șofer sau de un prieten.


Iuruc a plecat de acasă după aproximativ două ore, când s-a îndreptat spre restaurantul Studio 80 din Pipera, unde s-a întâlnit cu mai mulți dintre invitații la eveniment, printre care se numără și Nicu Mergeani și Dani Caramihai (Fratelli). Ulterior, bărbatul a plecat către Izvorani.


O parte dintre invitații la eveniment s-au deplasat către casa din Izvorani (Snagov), pe care o dețin cei doi soți (lângă Comitetul Olimpic) cu van-urile puse la dispoziție de cuplu, în timp ce alții s-au deplasat la eveniment cu propriile autoturisme.


Mult așteptata petrecere a început în jurul orei 19.30.


Locuința este una de vis. Prezintă un teren de tenis, iar în partea din față o curte mare, pe partea mărginită de lac.


Toți ce care îi cunosc au spus, încă din primele zile în care relația lor nu a mai constituit un ”secret”, că Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu extraordinar, din toate punctele de vedere, iar bărbatul îi este ”super-fidel” tenismenei, îi stă alături permanent și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor.


Nașul de cununie al cuplului este Dani Caramihai, co-fondator şi director general al clubului Fratelli, partener de afaceri, dar și văr al lui Toni. De subliniat că Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit în clubul deținut de Caramihai.


”Un lider este urmat de oameni. De bunăvoie, nu pentru că trebuie. Din admiraţie, nu din teamă”, este motto-ul în afaceri exprimat de Caramihai.


Între Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) a fost dragoste la prima vedere, potrivit apropiaților cuplului. Toni Iuruc este om de afaceri și a cunoscut-o pe Simona Halep în clubul Fratelli, al cărui patron este Dani Caramihai, nașul de cununie al celor doi proaspăt cununați.


Simona Halep și iToni Iuruc s-au afișat în public pentru prima dată în anul 2019, când campioana a câștigat în premieră legendarul turneu de Grand Slam de la Wimbledon, după finala fabuloasă cu Serena Williams.


Unele voci susțin că părinții Simonei Halep nu s-ar fi împăcat cu diferența de vârstă dintre fiica lor și Toni Iuruc, dar nici cu faptul că acesta a mai fost căsătorit. Probabil că, până în prezent, le-a mai trecut și cu siguranță au fost bucuroși să-și vadă fiica fericită.


La fel ca iubita sa, Toni Iuruc are investiții în imobiliare. Bărbatul deține un complex rezidențial în Pipera, de unde încasează 20.000 de euro lunar din chirii.
Pagina a fost generata in 0.2535 secunde