Simona Halep, calificată în optimile turneului WTA de la Cincinnati. Ce urmează pentru tenismena din Constanța

128
Simona Halep, calificată în optimile turneului WTA de la Cincinnati. Ce urmează pentru tenismena din Constanța - turneuldelacincinnatisimonahalep-1502867548.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, după 6-4, 6-1 cu americanca Taylor Townsend.


Halep (25 ani), a doua favorită, a încheiat conturile într-o oră și 6 minute cu o adversară venită din calificări. Townsend (21 ani, 134 WTA) o învinsese în primul tur al calificărilor pe Irina Begu, cu 6-7 (4), 6-1, 6-3.

În prima parte a setului inaugural, Simona nu a făcut un joc prea bun și a fost condusă cu 4-2, dar apoi nivelul său a crescut din ce în ce mai mult și a reușit să întoarcă scorul și să își adjudece primul act cu 6-4.

Halep a început foarte bine setul al doilea, câștigând primele trei ghemuri, în care Townsend a luat un singur punct. La 3-1 pentru româncă, pe serviciul său, Townsend a avut nu mai puțin de cinci mingi de beak, dar Halep le-a anulat pe toate și a făcut în cele din urmă 4-1. Simona Halep nu a mai putut fi oprită și a încheiat setul cu 6-1.

În acest meci, ambele jucătoare au avut câte 16 winners, dar Townsend a comis 32 de erori neforțate, față de cele 22 ale Simonei.

În optimi, Halep, care și-a asigurat un cec de 29.100 dolari și 105 puncte WTA, o va înfrunta pe câștigătoarea dintre italianca Roberta Vinci și letona Anastasija Sevastova.

Halep a pierdut finala la Cincinnati în 2015, în fața Serenei Williams, iar anul trecut s-a oprit în semifinale, învinsă de Angelique Kerber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.585 secunde