Simona Halep are multe puncte de apărat la Dubai

178
Simona Halep are multe puncte de apărat la Dubai - simona-1581608506.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep va juca, săptămâna viitoare, la turneul de la Dubai, unde anul trecut a ajuns până în sferturile de finală. Tenismena constănțeană are oportunitatea de a se apropria de primul loc în clasamentul WTA, după ce Ashleigh Barty a anunțat că nu se va mai prezenta la turneul din Emiratele Arabe Unite, dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.

Simona va avea de apărat 190 de puncte WTA. Pentru a câștiga ceva teren în lupta cu Barty, Halep trebuie să ajungă cel puțin în semifinale. În cazul în care constănțeanca va fi eliminată înainte de sferturi, atunci avansul jucătoarei de la Antipozi în fruntea clasamentului se va mări.

Top 3 WTA arată în felul următor: 1. Ashleigh Barty (8.367 puncte), 2. Simona Halep (6.101 p), 3. Karolina Pliskova (5.290 p).

La ediția de anul trecut de la Dubai, Ashleigh Barty s-a retras, de asemenea, înainte de startul turneului, astfel că nu are niciun punct de apărat.

Simona a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde avea să fie eliminată de viitoarea campioană, elvețianca Belinda Bencic.

Turneul de la Dubai va avea loc în perioada 17-23 februarie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.259 secunde