Simona Halep are adversare dificile la turneul Mutua Madrid Open 2019

335
Simona Halep are adversare dificile la turneul Mutua Madrid Open 2019 - simonahalep-1556902608.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, va evolua cu o jucătoare venită din calificări în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. 


Potrivit digisport.ro, tot în primul tur, Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, va evolua cu australianca Ajla Tomljanovici, locul 43 WTA, Irina Begu, locul 96 WTA și beneficiară a unui wild card, va juca împotriva Yuliei Putintseva din Kazahstan, locul 41 WTA, iar Sorana Cîrstea, locul 93 WTA, de asemenea prezentă pe tablou cu wild card, va da piept cu americanca Madison Keys, locul 14 WTA.
Simona Halep - aflată pe partea de tablou a liderului WTA, japoneza Naomi Osaka, pe care o poate întâlni în semifinale - va juca în manșa a doua, dacă se va califica, împotriva învingătoarei dintre britanica Johanna Konta, locul 47 WTA, și americanca Alison Riske, locul 49 WTA. 


Sportiva din Constanța mai poate da piept cu germana Julia Goerges, locul 17 și cap de serie numărul 16, în optimi, și cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA și cap de serie numărul 6, sau cu australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA și cap de serie numărul 9, în sferturi.


Cele mai puternice adversare ale japonezei Osaka de pe primul sfert al tabloului sunt sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA și cap de serie numărul 5 și Aryna Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA și cap de serie numărul 10. Câștigătoarea acestui sfert va evolua în semifinale cu cea din sfertul al doilea, pe care joacă Halep.
Pe jumătatea a doua a tabloului, sportiva cehă Petra Kvitova, locul 2 WTA, este principala favorită, urmată de germana Angelique Kerber, locul 4 WTA, olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA, și americanca Sloane Stephens, locul 8 WTA.
Irina Bara, locul 178 WTA, și ea beneficiară a unui wild card, s-a calificat, vineri, în turul al doilea al calificărilor turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.


Irina Bara a beneficiat în primul tur de abandonul sportivei Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 72 WTA și cap de serie numărul 11, după primul set câștigat de româncă, scor 7-5.


Pentru un loc pe tabloul principal, Irina Bara, singura jucătoare română din această fază, va evolua cu ucraineanca de 16 ani Marta Kostiuc, locul 320 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card, care a eliminat-o pe principala favorită din calificări, americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 53 WTA, scor 6-0, 2-6, 6-0.
Accederea în manșa a doua a calificărilor este recompensată la Madrid Open cu un premiu de 6.265 de euro și cu 20 de puncte WTA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.572 secunde