Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X
Mai multe ştiri online:

Simona Halep ar putea deveni profesor de sport. Ce spune constănțeanca / Galerie foto

Ştire online publicată Vineri, 13 Iunie 2014. Autor: Andreea ILIESCU
Simona Halep a primit, astăzi, o medalie și o diplomă de excelență din partea Universității Ovidius din Constanța. De asemenea, rectorul interimar al Universității, Ion Bordeianu, i-a adresat o propunere Simonei, aceea de a deveni cadru didactic la Facultatea de Educație Fizică și Sport. 
„Vă dăruim o medalie din partea Universității Ovidius. Este vorba despre împlinirea a 50 de ani de la înființarea Universității. Desigur, această medalie are o valoare pur sentimentală. De asemenea, aș vrea să vă întreb dacă, în viitor, veți dori să deveniți cadru didactic în această Universitate. Ar fi o onoare deosebită pentru noi ca un om de o asemenea valoare să fie alături de noi. Ne mândrim că ați fost studenta noastră”, i-a spus Ion Bordeianu Simonei. 
Răspunsul acesteia nu a întârziat să apară: „Eu sper și îmi doresc acest lucru. Nu știu cât timp voi mai juca tenis, însă apoi sigur mă gândesc la această ofertă. Eu sunt legată în primul rând sufletește de Constanța”. 
Finalista de la Roland Garros a semnat în cartea de onoare a Universității. Jucătoarea de tenis a fost premiată pentru rezultatele deosebite și pentru promovarea sportului românesc. Simona Halep se află pe locul 3 în clasamentul WTA.
„În Constanța sper să rămân și în viitor, și după tenis. Este orașul și locul meu de suflet și cu siguranță aici mă voi întoarce. Sunt emoționată acum, este un moment foarte frumos pentru mine, mi-am dorit să fiu aici, la această facultate, să pot să o termin și, de ce nu, în viitor să rămân aici. Mă bucur foarte mult să cunosc oameni, să fiu alături de constănțeni. Mai am multe lucruri de realizat. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să câștig un turneu de Grand Slam, dar știu că nu este ușor. Am fost foarte aproape de data aceasta, însă trofeul mi-a scăpat printre degete. Mai vreau să progresez și în alte domenii, nu doar la sport. De exemplu, îmi doresc să vorbesc mai bine engleza. De asemenea, vreau să mă simt mult mai relaxată atunci când dau interviuri, pentru că încă sunt foarte emoționată, chiar și după atâtea interviuri date”, a precizat Simona Halep. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0366 secunde