Mai multe ştiri online:

Simona Halep: "Anul 2018 a fost cel mai bun din carieră"

Ştire online publicată Marţi, 23 Octombrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, ieri, pe Aeroportul „Henri Coandă”, că 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale și că acum abia așteaptă vacanța, una în care va continua recuperarea în sala de gimnastică pentru hernia de disc ce a forțat-o să se retragă de la Turneul Campioanelor.

„Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta. M-am întors cu drag acasă și de abia aștept să mă odihnesc, să am o vacanță frumoasă. Cu siguranță, anul 2018 a fost cel mai bun din carieră. Voi face recuperare la spate, o să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică, așa că nu se vor schimba prea multe lucruri. Operația este exclusă. Încă am dureri la spate, dar sunt normale, vor trece”, a spus Simona Halep, la întoarcerea de la Singapore.

Premiată la Singapore cu o mașină de lux ca urmare a titlului de „Cea mai bună jucătoare a anului în circuitul WTA”, constănțeanca a afirmat că este mândră să facă parte din elita tenisului feminin mondial.

Numărul 1 WTA a avut în 2018 cel mai bun sezon al carierei, câștigând în cele din urmă primul său titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după încercări nereușite la Paris (2014) și Australian Open (2018). Pe lângă titlul de la Roland Garros, Simona Halep a mai câștigat anul acesta turneele de la Shenzhen și Montreal, jucând și finale la Australian Open, Roma și Cincinnati. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8547 secunde