Simona Halep, antrenamente alături de copii susţinuţi de Fundaţia Olimpică Română

149
Simona Halep, antrenamente alături de copii susţinuţi de Fundaţia Olimpică Română - 26536969654145798852738236236485-1638887383.jpg
Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep s-a antrenat, marţi, 7 decembrie, alături de echipa micilor jucători susţinuţi de Fundaţia Olimpică Română, acţiunea fiind însoţită de o sesiune motivaţională dedicată copiilor care se pregătesc în sportul alb.

Micuţii tenismeni, cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, au vizitat-o pe campioana din Constanţa la Centrul Naţional de Tenis, unde fostul număr unu mondial le-a dezvăluit o parte din elementele antrenamentelor sale şi a profitat de ocazie pentru a prelua pentru câteva minute rolul de antrenor pentru cei mici, informează Fundaţia Olimpică Română.

„Îmi face o mare plăcere să răspund întrebărilor curioase venite de la micii practicanţi de tenis. Dinamismul lor şi dorinţa de învăţare şi evoluţie sunt uimitoare. Le-am promis să le fiu alături cu sfaturi şi îndrumare şi în alte ocazii.

Am încredere că noua generaţie va aduce pe terenurile de tenis şi în competiţie tot mai mulţi tineri reprezentanţi ai României”, a declarat Simona Halep.

Emoţionaţi, copiii au făcut poze alături de Simona Halep şi i-au spus cât de mult o admiră pentru realizările ei. La final, micuţii au primit cadouri de Crăciun - tricouri, rachete - personalizate cu semnătura Simonei Halep.

„A fost cel mai frumos cadou de sărbători pentru copiii lotului FOR. Întâlnirea lor cu Simona a fost marcată de emoţie şi încântare. Îi mulţumim pentru atenţia şi răbdarea acordată micilor practicanţi”, a spus, la rândul său, Cosmin Gheţu, antrenor al juniorilor de la Fundaţia Olimpică Română.

Foto: Facebook / Fundaţia Olimpică Română

Pagina a fost generata in 0.2772 secunde