Simona Halep, alături de Peng Shuai. Mesajul transmis de sportiva româncă

305
Simona Halep, alături de Peng Shuai. Mesajul transmis de sportiva româncă - halep-1637347277.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a reacționat și ea în scandalul care traversează lumea tenisului. Fostul lider WTA a transmis un mesaj de susținere, pe Twitter, pentru tenismena chineză Peng Shuai.


Simona Halep nu a ignorat povestea care zguduie tenisul profesionist la nivel mondial: “Peng Shuai, te rog să ştii că sunt alături de tine colegii tăi. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, a notat campioana româncă pe Twitter.

Alături, sportiva a distribuit și o fotografie cu Peng Shuai. Imaginea este însoțită de hashtag-ul #whereispengshuai.

Potrivit Antena3.ro la începutul lunii noiembrie, Peng Shuai a publicat o postare în care acuza un înalt oficial chinez că a abuzat-o sexual. Autoritățile de la Beijing au reacționat cu rapiditate. Au șters postarea la jumătate de oră după publicare și au restricționat căutările pe internet cu numele sportivei sau al politicianului.


În plus, tot de atunci nu se mai știe nimic de tenismenă. Aceasta a dispărut de pe platformele online și nu există nicio informație cu privire la locul unde s-ar afla, cauzând îngrijorări cu privire la soarta ei.

De la ONU până la Asociațiile internaționale de tenis profesionist au reacționat în acest caz. S-au cerut informații cu privire la locul unde se află, dar și anchete referitoare la acuzațiile pe care le-a făcut.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4754 secunde