Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu Thierry van Cleemput

121
Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu Thierry van Cleemput - simonahalep-1549314638.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep (nr. 3 WTA) a anunțat, luni, că a început colaborarea cu noul antrenor, belgianul Thierry van Cleemput, ea precizând că ședințele de pregătire sunt puțin diferite, dar are încredere că totul va fi bine.

"A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am început colaborarea și o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. E ceva nou, e ceva diferit și nu va fi ușor. Dar am încredere că o să fie bine. Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui este diferită. Este o nouă provocare pentru mine și voi vedea cum o să îi fac față", a spus Halep pe Aeroportul ''Henri Coandă'', înaintea plecării spre Ostrava, acolo unde echipa de Fed Cup a României va întâlni Cehia la sfârșitul săptămânii.


Simona Halep a renunțat, la sfârșitul anului trecut, la colaborarea cu australianul Darren Cahill și nu a avut antrenor la primul turneu de Mare Șlem din 2019, Australian Open. Belgianul Thierry van Clempuut a fost văzut totuși pe terenurile de antrenament de la Melbourne supraveghind încălzirea Simonei Halep.


Thierry van Clempuut, al doilea antrenor belgian după Wim Fissette cu care colaborează Halep, a sosit în urmă cu o săptămână la București, el conducând în ultimele zile antrenamentele jucătoarei române. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3526 secunde