Simona Halep a revenit în țară. În vizor: turneele de la Dubai și Doha

298
Simona Halep a revenit în țară. În vizor: turneele de la Dubai și Doha - ddd-1580560236.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a revenit sâmbătă în România, chiar când la Melbourne se juca finala Australian Open, între Sofia Kenin și Garbine Muguruza. Românca a declarat că este mulțumită de parcursul său la primul Grand Slam al anului și a anunțat ce va urma pentru ea în perioada următoare, conform Agerpres. Halep a vorbit și despre donațiile pentru victimele incendiilor de vegetație din Australia, dar fără să precizeze suma.

"Sunt mulțumită de felul în care am jucat la Australian Open, am început un pic mai greu la Adelaide, dar după aceea mi-am revenit și sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza, am fost foarte aproape să-l câștig. E greu să analizez foarte profund acest meci, îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc și după aceea o să învăț ceea ce am de învățat din el. Darren mi-a spus că a fost un meci foarte bun, dar ar fi trebuit să fiu mai atentă la unele mingi importante.

Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și de câte amenzi am luat, între ghilimelele de rigoare, dar nu o să spun suma. Mă simt bine în Australia, este o țară călduroasă, tot timpul am avut o primire călduroasă din partea lor și le mulțumesc pentru acest lucru. Sunt prietenoși cu mine și tot timpul joc cu plăcere acolo. Am amintiri frumoase din 2018, în fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo.

Sunt alături de echipa de FedCup cu tot sufletul și sunt convinsă că au puterea necesară să câștige meciul cu Rusia. O să le susțin și o să le trimit energia mea pozitiă. Voi juca în februarie la Dubai și la Doha", a declarat Halep, la sosirea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde