€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Simona Halep a pus umărul la realizarea sălii GymNadia

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia, un nou proiect al Fundației Țiriac, realizat în colaborare cu Fundația Nadia Comăneci, a fost inaugurată, ieri, la Otopeni, în prezența presei, autorităților locale și unor reprezentanți din domeniul sportului, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

În cadrul cursurilor de inițiere în gimnastică oferite la GymNadia, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani vor învăța primele elemente de mișcare, îmbinând distracția cu activitatea fizică, pentru a se dezvolta sănătos și armonios.

„Gimnastica reprezintă catalizatorul pentru o nouă generație sănătoasă. Am dezvoltat acest loc, în care copiii se bucură de activitatea fizică. Distracția stă la baza celor mai relevante evoluții în lumea celor mici, aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin și își fac prieteni aici, se distrează și, fără să realizeze, pun bazele generale în sport, învață coordonarea”, a declarat Nadia Comăneci, prezentă la evenimentul de lansare a sălii de gimnastică.

Sala GymNadia poate fi considerată o facilitate sportivă unică de acest tip în zona Bucureștiului. Amenajată la etajul superior al Patinoarului Țiriac - Telekom Arena, GymNadia beneficiază de un spațiu de 630 metri pătrați, prevăzut cu vestiare și grupuri sanitare proprii. Sala a fost amenajată cu sprijinul Simonei Halep și al unor companii, care au oferit suport material și financiar pentru dezvoltarea proiectului.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8562 secunde