Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României

317
Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României - halepiohannis-1564478407.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat-o astăzi pe tenismena constănțeană Simona Halep cu Ordinul Național Steaua României, în grad de cavaler, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, după ce sportiva a câștigat turneul de la Wimbledon.

"Ați avut momente dificile în cariera dumneavoastră, însă nu v-ați gândit niciodată să renunțați. Când spui Halep, spui România și când spui România, spui Halep. Vă mulțumesc în numele tuturor românilor!" , sunt cuvintele pe care președintele Klaus Iohannis le-a adresat Simonei Halep.

"Domnule președinte, vă mulțumesc pentru această onoare. Sper ca succesul meu de la Wimbledon să îi impulsioneze pe copii și să îi facă să se apuce de tenis. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături. Le mulțumesc antrenorului meu, Daniel Dobre, preparatorului fizic, Teo Cercel, familiei mele dar și lui Darren Cahill, cel care a avut un rol foarte important în ascensiunea mea." , a răspuns Simona Halep.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.36 secunde