SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT TURNEUL WTA DE LA BUCUREȘTI

368
1
SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT TURNEUL WTA DE LA BUCUREȘTI - finalabrdbucharestopensimonahale-1405263503.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, principala favorită a competiției și locul 3 WTA, a câștigat, duminică, prima ediție a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 și poziția 24 în ierarhia mondială.

Partida a început în nota de dominare a sportivei din România, care a câștigat pe serviciul adversarei, iar apoi și-a fructificat propriul serviciu. Meciul a continuat pe aceleași coordonate, Halep a mai reușit două breakuri și s-a impus cu scorul de 6-1 în primul set, după 32 de minute, scrie Mediafax.ro.

Setul secund a început cu un break reușit de italiancă, care apoi s-a distanțat la 2-0 folosind foarte des "scurta". A urmat un ghem la 0 câștigat pe propiul serviciu de Halep și imediat locul 3 WTA a reușit și rebreakul, egalând scorul în set, 2-2. Au urma încă două ghemuri câștigate de Halep și scorul a urcat la 4-2. Imediat după ce Vinci și-a câștigat serviciul, Simona Halep a făcut ghemul care i-a adus titlul la BRD Bucharest Open.



Comentează știrea

YYZBxQdM
19 iulie 2014
QnbmwNnGTr

zbsn2C oepptdxwavnr, [url=http://dxgwpfsjqtam.com/]dxgwpfsjqtam[/url], [link=http://lixemsasmlbo.com/]lixemsasmlbo[/link], http://vjazxoqawdpj.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3687 secunde