Simona Halep a abandonat în prima rundă a turneului WTA de la Beijing

323
Simona Halep a abandonat în prima rundă a turneului WTA de la Beijing - ytlhnja0ytfhmdixmdvhymuwyjkxmgy0-1538305145.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a abandonat, duminică, în prima rundă a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8.285.274 dolari, după ce Ons Jabeur (Tunisia) a câștigat primul set cu 6-1.

Românca (27 ani), afectată de problemele pe care le are la spate în ultima vreme, a renunțat după 32 de minute de joc.

Halep, destul de imobilă, a început slab meciul și a fost condusă cu 4-0, înainte de a obține primul ghem, unul făcut cadou de adversară, care a comis două duble greșeli consecutive. Halep a apelat la sfaturile antrenorului Darren Cahill la 0-3, iar la 1-4 a primit îngrijiri medicale la vestiar, dar acestea nu au dat rezultatul scontat și românca a fost nevoită să se retragă după ale două ghemuri.

Halep a obținut doar patru puncte pe propriul serviciu, niciunul pe serviciul al doilea.

Jabeur (24 ani, 113 WTA), venită din calificări, o va înfrunta pe croata Donna Vekic, nr. 40 mondial, în turul al doilea.

Simona Halep a fost finalistă anul trecut la Beijing, performanța sa ajutând-o să urce în premieră pe primul loc în clasamentul WTA.

Halep a ajuns la patru înfrângeri consecutive, după ce a pierdut finala de la Cincinnati, în primul tur la US Open și în turul al doilea la Wuhan, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Sport : La mulți ani, Simona Halep!
Pagina a fost generata in 0.6501 secunde