Vlad Caraș, medaliat cu argint la turneul de lupte de la Chișinău

Și-a strivit fără milă adversarii

997
Sportivul Vlad Caraș, de la CSM Reșița - LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, a câștigat medalia de argint la Concursul internațional de lupte libere de la Chișinău (Rep. Moldova), competiție la care au participat luptători din Polonia, Ucraina, Rusia, România, Georgia, Azerbaidjan și țara gazdă.
În vârstă de numai 16 ani, constănțeanul a evoluat în limitele categoriei 84 de kilograme, s-a calificat în finală după ce a obținut patru victorii, fiind învins în ultimul act de un puternic sportiv din Rep. Moldova, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din 2010.
"Vlad a participat cu lotul național al României la un circuit, în țările din spațiul ex-sovietic, iar concursul oficial s-a desfășurat la Chișinău. La categoria sa, au fost înscriși 12 sportivi, toți cu experiență net superioară. Cu toate acestea,
s-a descurcat foarte bine, aducând României cea de-a doua medalie, după bronzul cucerit de Dănuț Babaioana, la secțiunea 95 kg", a declarat, pentru "Cuget Liber", tatăl sportivului, Ion Caraș.
După revenirea în țară, Vlad Caraș își continuă pregătirea în Complexul Olimpic de la Izvorani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Sport : Frații Caraș se luptă ca leii
Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Își încarcă "bateriile" în Parâng
Pagina a fost generata in 0.3134 secunde