​​Tenis, WTA Madrid: Sorana Cîrstea, victorie entuziasmantă în fața lui Madison Keys

94
​​Tenis, WTA Madrid: Sorana Cîrstea, victorie entuziasmantă în fața lui Madison Keys - soranacrstea-1557062713.jpg

Articole recomandate

Sorana Cîrstea (93 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului Premier Mandatory de la Madrid, după ce a trecut de Madison Keys, favorita nr. 13, scor 3-6, 6-4, 6-1. Cele trei seturi au durat o oră și 45 de minute.


După un start de meci neconvingător (Sorana nu a reușit să câștige pe serviciul adversarei și și-a pierdut de două ori serviciul în primul set), jucătoarea noastră a servit din ce în ce mai bine (de la 43% cu primul serviciu în prima parte, a ajuns până la 64% în decisiv), a câștigat un set secund în care a salvat șase din șapte oportunități de break ale adversarei și s-a impus fără prea mari probleme într-un decisiv pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt.


În turul următor, Cîrstea se va duela cu Caroline Garcia (22 WTA), după ce jucătoarea din Franța a trecut de taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 7-5, 6-2, într-o oră și 29 de minute de joc. Franțuzoaica a câștigat singura confruntare directă cu Sorana, scor 6-2, (4)6-7, 6-4, la Toronto, în 2017.


Sorana și-a asigurat un cec în valoare de 42.220 de euro și 65 de puncte în clasamentul WTA.


Pe tabloul principal de la Madrid se mai află Mihaela Buzărnescu (duel cu Ajla Tomljanovic) și Simona Halep (meci cu Margarita Gasparyan). Irina Begu a fost eliminată sâmbătă de Yulia Putintseva.


Mutua Madrid Open se dispută pe zgură în perioada 4-11 mai, este de categorie Premier Mandatory, la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare, directorul competiției este Feliciano Lopez, iar premiile sunt în valoare totală de $7,021,128.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7327 secunde