​ATP Beijing: Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în primul tur al probei de dublu

156
​ATP Beijing: Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, eliminați în primul tur al probei de dublu - horiatecu537ijeanjulienrojer-1538473499.jpg

Articole recomandate

​​Perechea formată din Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a pierdut, marți, scor 7-6(8), 6-2, în fața columbienilor Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, favoriți numărul trei, în primul tur al turneului de dublu de la Beijing, competiție din categoria ATP World Tour 500.


Cele două echipe au mers cap la cap în primul set și au ajuns în tiebreak, unde Tecău și Rojer au salvat două mingi de set și după au ratat una la 8-7, pierzând de două ori pe propriul serviciu și oferind șansa adversarilor de a închide setul. Columbienii nu au mai ratat ocazia și au închis setul, scor 10-8.


Setul secund, scor 6-2, a fost decis de break-urile reușite de columbieni la 2-1 și 5-2, cei doi calificându-se astfel în sferturile turneului din China.


Pentru participarea la Beijing, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi 14.380 de dolari.


În sferturi, Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah îi vor întâlni pe Denys Molchanov și Igor Zelenay, care au trecut surprinzător de americanii Nicholas Monroe și Jack Sock, scor 7-5, 7-6(3).


Meciul de marți a fost a șasea întâlnire directă dintre cele două echipe: Tecău și Rojer s-au impus în ultimele patru: Miami(2015), Geneva și Shanghai (2017) și Sydney (2018), în timp ce Cabal/Farah au câștigat primul meci direct, în 2014, la Shanghai.


"China Open" are loc în perioada 1-7 octombrie și face parte din categoria "ATP World Tour 500 Series". Suprafața este hard, iar premiile sunt în valoare totală de $4,658,510. Henri Kontinen și John Peers sunt campionii de anul trecut în competiția de dublu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3455 secunde