€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Sezonul de yachting 2019, inaugurat pe o ploaie torențială

Ştire online publicată Vineri, 19 Aprilie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Sezonul de yachting 2019 și-a deschis porțile cu o ploaie torențială care i-a pus la încercare pe concurenții înscriși la Cupa „unu mai”, ce a avut loc, în week-end-ul 13-14 aprilie, pe Lacul Herăstrău din București.

Organizată de Yacht Club Electrica Balkan și de Clubul Sportul Studențesc, sub egida Federației Române de Yachting, competiția a adunat la start 29 de ambarcațiuni din București și Constanța, care s-au întrecut la trei clase de concurs: Optimist, Laser Radial și RS Tera.

Concurenții au înfruntat condițiile meteo nefavorabile și, în ciuda ploii torențiale de sâmbătă și a intensității scăzute a vântului de duminică, organizatorii au reușit să valideze competiția cu un total de patru curse.

Astfel, la clasa Optimist, trofeul a fost câștigat de Mihai Andronic (Club Sportul Studențesc), la Laser Radial, s-a impus Maximilian Roșca (Club Sportul Studențesc), iar la clasa RS Tera, câștigătoarea a fost Mara Călinescu (Club Sportiv Municipal București).

Următoarea competiție ce se va desfășura pe Lacul Herăstrău va fi Cupa de primăvară, organizată de CSN Locomotiva București și de Yacht Club București, în perioada 17-20 mai.

La Constanța, pe Lacul Siutghiol, în week-end-ul 11-12 mai, vor avea loc întrecerile Campionatului Național la clasa OK, organizat de CS Știința Constanța, în colaborare cu Asociația Județeană de Yachting Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6999 secunde