Serhan Cadâr și-a depus candidatura la șefia Federației Române de Volei

410
1
Serhan Cadâr și-a depus candidatura la șefia Federației Române de Volei - serhancadar-1458243090.jpg

Articole de la același autor

Fostul director executiv al clubului CVM Tomis Constanța, Serhan Cadâr și-a prezentat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Complexul Sport din strada Cuza Vodă, candidatura oficială pentru postul de președinte al Federației Române de Volei. 


"Pentru mine, este un moment deosebit de important, fiindcă am hotărât să fac acest pas, să candidez pentru această funcție. Scopul meu principal este acela de revitaliza voleiul românesc, în toate ramurile, dar și creșterea nivelului pregătirii profesionale pentru antrenorii români", a declarat Serhan Cadâr. 


Ca subiect principal dezbătut a fost construirea, la București, a unei baze sportive dedicată voleiului, care să servească și ca sediu al federației, și care să cuprindă un hotel, un teren de joc, dar și o sală de recuperare, la cel mai înalt nivel. 


"Toate celelalte federații au un sediu nou. Cu ce se deosebesc aceste federații de cea de volei? Și noi putem realiza lucruri dacă ne dorim cu adevărat. Suntem o țară europeană și dispunem de fonduri europene. Avem oameni capabili să realizeze astfel de lucruri", a explicat Serhan Cadâr. 


Situația voleiului românesc în acest moment este critică, naționala mas-culină aflându-se pe poziția a 67-a, iar cea feminină, pe locul 37. În ultimii ani, situația s-a înrăutățit și nimeni nu a găsit o soluție de revitalizare. Un obiectiv foarte important propus de actualul președinte al CS Academia de Volei Tomis Constanța este acela de a reorganiza și de a forma o echipă competitivă la nivel de seniori, care, până în anul 2020, să fie în primele șase echipe ale Europei. 


"Căutam persoane care să pună pe primul loc interesul voleiului românesc, nu interesul propriu. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă, chiar și acum în al 15-lea ceas, că este momentul să nu le mai fie frică de presiunile unora și să voteze pe 31 martie cu convingerea și speranța că trebuie să schimbăm ceva în voleiul românesc", a mai spus Serhan Cadâr. 


Antrenorul echipei feminine de volei CS Top Volei 05 Constanța, Constantin Ferenți, candidat pentru funcția de membru în Biroul Federal, prezent la conferință, a ținut să pună accent pe situația voleiului juvenil din România: "Voi propune să formăm un campionat pentru toți jucătorii care termina junioratul sau dacă nu avem destule echipe, să îi încadrăm în primele ligi, pentru a fi într-un contact continuu cu federația". 


Serhan Cadâr va face în această perioadă un tur al orașelor din România, prin care va încerca să-și expună cât mai clar ideile și obiectivele stabilite, dacă va fi ales. Chiar dacă anumite zone al țării vor avea candidați preferențiali, fostul arbitru nu-și face griji: "Avem exemplul Federației Române de Oină că se poate ca un constănțean să fie ales la șefia unei federații, eu sunt optimist". 


Desemnarea noului președinte al FRV va avea loc în data de 31 martie, la București, unde își vor exprima votul peste 100 de membri afiliați FRV. Contracandidații lui Serhan Cadâr sunt Gheorghe Vișan, aflat de 15 ani la conducerea federației, Dan Gîrleanu și Sandu Kapelovies. 


Comentează știrea

Serhane...cat l-ai pupat in cur pe Edy Martin..
18 martie 2016
Lasa-ne....

Ce dracu sa facă și capatana asta de oaie??Un veșnic milog pe la porțile Polaris ului...Mare voleibalist...ce sa spun!?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Sport : CVM Tomis i-a pierdut pe Laza și Pavel
Pagina a fost generata in 0.5914 secunde