€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Sergio Ramos a fost suspendat de UEFA, după ce a recunoscut că a „trișat”

Ştire online publicată Vineri, 01 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a primit o suspendare de două meciuri în Liga Campionilor pentru că a forțat primirea unui cartonaș galben în cursul meciului cu Ajax Amsterdam, din prima manșă a optimilor de finală ale celei mai importante competiții continentale intercluburi, disputat pe 13 februarie în Olanda, a anunțat Comisia de disciplină a Uniunii europene de fotbal (UEFA).

În zona mixtă, după meciul câștigat cu 2-1 de Real, fundașul central a recunoscut că a acționat în mod voluntar pentru a fi suspendat la meciul retur cu Ajax, evitând astfel riscul unei eventuale suspendări în sferturile de finală.

"Adevărul este că, văzând rezultatul, aș minți dacă aș spune că nu mi-a trecut prin cap acest lucru. Nu este vorba de subestimarea adversarului, însă uneori trebuie să iei o decizie, iar eu asta am făcut", a spus Ramos.

Căpitanul madrilenilor a afirmat ulterior că declarația sa de la Amsterdam a fost înțeleasă greșit, însă oficialii UEFA au decis să-l suspende pentru două partide, astfel că internaționalul spaniol va rata prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în cazul în care echipa sa va reuși să se califice.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7027 secunde