Serena Williams a publicat primele imagini cu fetița ei, Alexis Olympia Ohanian Jr.

185
Serena Williams a publicat primele imagini cu fetița ei, Alexis Olympia Ohanian Jr. - ptgwmczoyxnoptiyota4njm2mdc5ywzk-1505315256.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Serena Williams și logodnicul său, Alexis Ohanian, cofondator al Reddit, au dat publicității, miercuri, primele imagini cu fetița lor, Alexis Olympia Ohanian, născută la 1 septembrie.


"Faceți cunoștință cu Alexis Olympia Ohanian Jr. Accesați link-ul din bio pentru a vedea călătoria ei extraordinară", a scris Serena Williams pe Instagram.

Pe site-ul său, sportiva a distribuit un filmuleț postat de Alexis Ohanian cu momente din timpul sarcinii și de după naștere.

Cei doi au scris în prezentarea fetiței lor și numărul de trofee de Grand Slam - 1, având în vedere faptul că Serena era însărcinată când a câștigat Australian Open, în ianuarie.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naștere unei fetițe la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. În vârstă de 35 de ani, jucătoarea americană este logodită din decembrie 2016 cu Alexis Ohanian (34 de ani), potrivit Digi24.ro. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0745 secunde