Selena, un nume predestinat. "Așa o cheamă pe această fetiță"

160
Selena, un nume predestinat.

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena Constanța a intrat și în atenția celor care se ocupă cu site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. Un interviu cu președintele clubului de la malul mării, Niculina Radu, a fost publicat recent și astfel lumea fotbalului feminin și-a amintit că la Constanța există o frumoasă echipă de fotbal care se zbate să facă performanță în prima ligă.

Printre alte răspunsuri savuroase pe care le-a oferit, Niculina Radu a explicat de unde vine numele de Selena.

"Așa o cheamă pe fetița celei care ne-a dat primii bani, cu ajutorul cărora am înființat echipa. Flavia Florescu Barbu, acesta e numele mamei Selenei! Jucătoare de echipă națională! Inițial, am dorit să continuăm cu denumirea veche, Șantierul Naval Constanța. Doar că, după moartea profesorului Ion Zlate, actele clubului nu au mai fost de găsit. Chiar și așa, am fost la un pas de a continua sub această denumire. Judecătorul de la tribunal ne-a spus că nu are nimic împotrivă, dar că trebuie să achităm datoriile clubului!

Și astfel s-a născut Selena ȘN Constanța. Nu am dorit să renunțăm la ȘN! Selena înseamnă speranță, de fapt are mai multe semnificații. E un nume foarte frumos", a explicat Niculina Radu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8289 secunde