Selena Constanța privește spre viitor. "Nu meritam să terminăm pe ultimul loc!"

171
Selena Constanța privește spre viitor.

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena Constanța își desfășoară activitatea în condiții normale pe stadionul "SNC". Fetele antrenate de Niculina Radu și Diana Gidu se antrenează, zilnic, cu gândul la noul sezon din Liga I în care vor evolua, chiar dacă au încheiat stagiunea trecută pe ultimul loc.

Oficialii clubului de la malul mării au luat măsuri în ceea ce privește componența lotului și au organizat trialuri prin care să poată recruta tinere jucătoare care să pună umărul la performanță.

În meciurile de pe teren propriu pe care le-a disputat în sezonul trecut, Selena Constanța a avut evoluții bune, fanii fideli care s-au aflat în tribune încurajându-le pe constănțence.

Problemele au apărut la meciurile din deplasare, iar acest lucru ne-a fost confirmat și de președintele clubului, Niculina Radu.

"Noi am pierdut multe puncte în deplasare. Campionatul s-a oprit într-un moment nefast pentru noi, dar, dacă se continua, acele echipe în fața cărora am pierdut veneau și ele la Constanța și aveam șansa revanșei. Locul din clasament este puțin nemeritat", a declarat Niculina Radu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5215 secunde