Şedinţă importantă cu privire la Euro 2020

153
Şedinţă importantă cu privire la Euro 2020 - euro2020-1611931165.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 29 ianuarie, a avut loc o întâlnire online a Comitetului UEFA de Coordonare a turneului EURO 2020, forul decizional care gestionează turneul.

Din acest Comitet fac parte mai mulți manageri din conducerea UEFA și oficialități de rang înalt ai federațiilor naționale gazdă. FRF este reprezentată în acest for de Radu Vișan, secretar general. A mai participat ca invitat la ședință liderul proiectului de organizare la București, Florin Șari.

În primul rând, s-a reafirmat intenția unanimă de a se organiza turneul în cele 12 țări, conform planului inițial. Pregătirile se vor derula în continuare în acest perimetru, nu se dezvoltă planuri de rezervă.

Principala provocare organizatorică rămâne readucerea spectatorilor în tribunele meciurilor de la EURO 2020. UEFA lucrează separat cu fiecare oraș-gazdă pentru acest lucru, în conformitate cu situația epidemiologică locală și cu legislația națională care privește ținerea sub control a pandemiei. În cadrul consultărilor de astăzi, Radu Vișan a arătat că FRF se concentrează pe un plan de securitate medicală care să permită accesul spectatorilor în Arena Națională, în proporție de 50%.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2001 secunde