Seară încinsă în UCL. Klopp se închină în faţa lui Zidane, Borussia lui Haaland pierde cu City

475

Articole de la același autor



Patru mari echipe ale lumii au făcut spectacol seara trecută în manşa tur a sferturilor de finală din UEFA Champions League.
Meciul de gală dintre Real Madrid şi Liverpool a făcut deliciul telespectatorilor. 
Trupa lui Jurgen Klopp nu a avut forţa necesară să reziste la Madrid, iar spaniolii au profitat din plin de acest lucru.
A fost seara brazilianului Junior Vinicius, care în unele momente a făcut ce a vrut cu apărarea „cormoranilor”.
Vinicius a deschis scorul în minutul 27 după o pasă excelentă primită de la Toni Kroos.
Acesta a fost imitat de Asensio în minutul 36 şi totul părea năruit pentru englezi.
A venit, însă golul lui Mo Salah din minutul 51, care i-a băgat „în corzi” pe madrileni.
Aşa cum spuneam, a fost seara lui Vinicius, iar brazilianul şi-a trecut în cont dubla, după un assist perfect al croatului Luka Modric.
Real Madrid s-a impus cu 3-1 şi are prima şansă la calificarea în semifinalele UEFA Champions League, înaintea returului de pe „Anfield”.
În cealaltă partidă a serii, Manchester City a primit vizita Borussiei Dortmund.
Toată lumea aştepta o reprezentanţă de gală din partea norvegianului Erling Haaland, însă acesta a fost blocat aproape perfect de apărarea „cetăţenilor”.
Formaţia antrenată de Pep Guardiola a avut o viteză în plus faţă de nemţi. Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 19 după o fază care a făcut şah-mat apărarea adversă.
Centralul Ovidiu Haţegan a dictat eronat o lovitură de pedeapsă pentru englezi, însă a revenit asupra deciziei după ce a consultat sistemul VAR. Este clar că nu a fost seara lui Haţegan. Românul a anulat incorect un gol înscris de Borussia, pe motiv de fault.
Marco Reus a egalat în minutul 84 pentru oaspeţi şi toată lumea credea că meciul se îndreaptă către un rezultat de egalitate.
Numai că puştiul atomic al celor de la City, Phil Foden nu a fost de acord şi a adus victoria pentru echipa sa în minutul 90.
Calificarea se joacă la Dortmund.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9215 secunde