Semifinalele Cupei României

Se pun în vânzare biletele pentru meciul FC Viitorul - Universitatea Craiova

222
Se pun în vânzare biletele pentru meciul FC Viitorul - Universitatea Craiova - sepun-1555949570.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 10.00, se pun în vânzare biletele pentru meciul FC Viitorul - CS Universitatea Craiova, programat joi, 25 aprilie, de la ora 19.45, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, contând pentru manșa retur a semifinalelor Cupei României. În tur, în Bănie, FC Viitorul s-a impus cu 2-1 și pornește acum favorită la calificarea în marea finală.

Biletele au următoarele prețuri: 80 lei - Tribuna I, 60 lei - Tribuna a II-a, 20 lei - Peluze și se pot procura prin rețeaua Eventim, online pe eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas.

În ziua meciului, se vor comercializa bilete la casele stadionului, începând cu ora 16.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

Ca de fiecare dată, și la meciul cu CS Universitatea, clubul constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Ovidiu.

Autocarul va pleca joi, 25 aprilie, la orele 18.30, de la Palatul Copiilor, returul transportului fiind asigurat imediat după încheierea partidei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7726 secunde